Zemiakové placky s trhaným bravčovým mäsom, šalátom z červenej kapusty a kyslou smotanou

Počet porcií:
Ingrediencie
Bravčové plece 1200 g
Chef Club Pivná marináda 120 ml
Červená hlávková kapusta 800 g
Cibuľa 200 g
Cukor 50 g
Soľ 15 g
Olej rastlinný 80 ml
Ocot 60 ml
Vitana Zemiakové cesto 800 g
Kyslá smotana 300 g
Agrimex Cesnak celý mrazený 20 g
Soľ 5 g
Postup
  1. Bravčové plece zavákuujeme spolu s marinádou a pripravujeme cez noc pri 85°C. Hotové mäso roztrháme pomocou vidliček do vzniknutej šťavy.
  2. Kapustu nakrájame, nasolíme a necháme aspoň hodinu "vypotit", potom dochutíme ostatnými ingredienciami.
  3. Zemiakové cesto pripravíme podľa návodu, vyváľame z neho placky v priemere cca 12 cm a hrúbke 3 mm, tie potom smažíme na masti.
  4. Kyslú smotanu dochutíme soľou a cesnakom. Hotové placky plníme trhaným mäsom a kapustou, navrch pridáme smotanu.

Tlač receptu

Tip šéfkuchára

Cena za porciu: 0,80 centov. Tento pokrm najlepšie vynikne s riadom značky bonbistro.

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/zemiakove-placky-s-trhanym-bravcovym-masom-salatom-z-cervenej-kapusty-a-kyslou-smotanou/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk