Treska Cordon bleu so zemiakovým krémom, restovaná karotka

Kategória: Jedlá z mäsa, Ryby
Počet porcií:
Ingrediencie
Vitana Treska Cordon Bleu 135 g 10 ks
Zemiaky 1800 g
Chef Club Smotana Crème Excellent 3 dl
Maslo 100 g
Mrkva 300 g
baby zemiaky 20 g
Olej na vyprážanie
Chef Club Extra panenský olivový olej BIO 1 dl
Petržlenová vňať 20 g
Mlieko 3 dl
Soľ (podľa chuti)
Postup

Tresku usmažíme do zlatista. Pred výdajom ju prekrojíme, aby bolo vidno mozaiku náplne. Zemiaky uvaríme do mäkka v mlieku a v smotane, rozmixujeme na krém a pridáme pre zjemnenie maslo, dosolíme podľa chuti. Do krému pridáme najemno nasekanú petržlenovú vňať. Na masle si opečieme karotku nakrájanú na kocky a mini zemiaky. Doplníme nimi pokrm na tanieri.

Tlač receptu

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/treska-cordon-bleu-so-zemiakovym-kremom-restovana-karotka/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk