Tmavá treska so šunkou, syrom a brokolicou, ragú z bielej fazule s paradajkami

Počet porcií:
Ingrediencie
Treska filet 1500 g
Dusená šunka 200 g
Syr gouda 200 g
Brokolica 200 g
Natur Fazuľa biela 500 g
Maslo 100 g
Cherry paradajky 200 g
Rukola 50 g
Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) 1 dl
Vitana Cesnak sušený mletý 3 g
Vitana Oregano 4 g
Petržlenová vňať 10 g
Soľ podľa chuti
Postup

Tresku nakrájame na porcie a zprudka ju opečieme. Následne na ňu poukladáme najemno pokrájanú šunku, syr a brokolicu. Všetko krátko zapečieme v trúbe. Bielu fazuľu rozvaríme (namočili sme si ju pred varením aspoň na dve hodiny) a pridáme k nej opečené cherry paradajky, ochutíme zmes oreganom a sušeným cesnakom. Všetko dôkladne premiešame. Rukolu rozmixujeme s olejom a vzniknutým olejom dozdobíme pokrm na tanieri, môžeme tiež posypať nasekanou čerstvou petržlenovou vňaťou.

Tlač receptu

Tip šéfkuchára

Použite niekterú z mrazených rýb Vitana, napríklad tmavú tresku so šunkou, syrom a brokolicou.

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/tmava-treska-so-sunkou-syrom-a-brokolicou-ragu-z-bielej-fazule-s-paradajkami/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk