Tagliatelle s morčacím mäsom, sušenými paradajkami a gorgonzolou

Počet porcií:
Ingrediencie
Morčacie prsia 1100 g
Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) 100 ml
Chef Club Sušené paradajky v slnečnicovom oleji 300 g
Vitana Tagliatelle 1000 g
Gorgonzolla 300 g
Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) 100 ml
Šalotka 150 g
Biele víno suché 200 ml
Petržlenová vňať 50 g
Soľ 5 g
Vitana Korenie čierne mleté 5 g
Postup
  1. Morčacie prsia nakrájame na rezančeky, osolíme, okoreníme, rozohrejeme olivový olej a opečieme na ňom morčacie mäso. Mäso vyberieme, na výpeku zosklovatíme šalotku, pridáme biele víno a zredukujeme tekutinu na tretinu. 
  2. Vrátime mäso a pridáme pokrájané sušené paradajky, krátko prehrejeme. Vmiešame tagliatelle uvarené podľa návodu
  3. Na tanieri pridáme rozdrobenú gorgonzolu a nasekanú petržlenovú vňať

Tlač receptu

Tip šéfkuchára

Cena za porciu: 1,30 EUR.

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/tagliatelle-s-morcacim-masom-susenymi-paradajkami-a-gorgonzolou/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk