Rezančeky z morčacích pŕs v pšeničnej tortile s kukuricou, krémom z kukurice a kyslou smotanou

Ingrediencie
Morčacie prsia 800 g
Soľ 10 g
Rímsky šalát 300 g
Kyslá smotana 200 g
Mrazená kukurica 500 g
Repkový olej 50 ml
Vitana Paprika údená sladká mletá 3 g
Chef Club Pšeničná tortila 25 cm 900 g

Postup

Morčacie prsia nakrájame na rezančeky, zmiešame s údenou paprikou a soľou a opečieme na oleji. Medzitým si opláchneme a usušíme rímsky šalát, natrháme ho na menšie kusy a spolu s opečeným morčacím mäsom kladieme do pripravených tortíl. Mrazenú kukuricu necháme rozmraziť na izbovú teplotu a rozdelíme na niekoľko častí. Tú prvú rozmixujeme s kyslou smotanou do hladkej konzistencie a takto vzniknutým krémom ozdobíme tanier. Ďalšiu časť kukurice vložíme priamo do tortily a zbytkom dozdobíme celý pokrm.

Tlač receptu

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/rezanceky-z-morcacich-prs-v-psenicnej-tortile-s-kukuricou-kremom-z-kukurice-a-kyslou-smotanou/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk