Rezančeky z hovädzieho stehna s kari bulgurom, ragú z cukety a karotky

Počet porcií:
Ingrediencie
Hovädzie stehno 800 g
Soľ 20 g
Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) 50 ml
Chef Club Smotana Crème Excellent 200 ml
Vitana Bulgur 800 g
Vitana Karí 3 g
Cuketa 300 g
Mrkva 300 g
Koriander 2 g

Postup

Hovädzie stehno nakrájame na rezančeky a zprudka ich opečieme na panvici s trochou oleja. Prisypeme kari korenie, rýchle premiešame a stíšime ohrev. Prilejeme smotanu, priklopíme a mäso dusíme do mäkka. Medzitým si pripravíme bulgur. Najprv ho opečieme na oleji a následne k nemu pridáme curry, smotanu, prilejeme vodu a povaríme. Cuketu a karotku nakrájame na rovnako malé kocky, ktoré spoločne orestujeme na oleji, osolíme, okoreníme a pod pokrievkou krátko podusíme. Ako prvý servírujeme bulgur, na neho kladieme hovädzie rezančeky a všetko dozdobíme restovanou zeleninou.

Tlač receptu

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/rezanceky-z-hovadzieho-stehna-s-kari-bulgurom-ragu-z-cukety-a-karotky/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk