Ragú z kuracích stehien s oreganom, gnocchi s opečenými cherry paradajkami

Ingrediencie
Kuracie stehno vykostené 800 g
Vitana Oregano 10 g
Vitana Gnocchi 2000 g
Cherry paradajky 300 g
Maslo 100 g
Slnečnicový olej 50 ml
Petržlenová vňať 10 g
Chef Club Kurací tekutý fond 3 dl
Soľ 20 g

Postup

Kuracie stehná nakrájame na malé kúsky a osolíme. Zprudka ich opečieme na oleji, pričom ich ochutíme oreganom. Kuraciu šťavu pripravíme podľa návodu, prilejeme ju k mäsu a všetko necháme krátko povariť. Gnocchi uvaríme v osolenej vode, necháme odkvapkať a potom ich spolu s cherry paradajkami orestujeme na panvici. Na záver do nich zľahka vmiešame maslo a petržlenovú vňať. Všetko skompletizujeme na tanieri a môžeme servírovať dozdobené petržlenovou vňaťou.

Tlač receptu

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/ragu-z-kuracich-stehien-s-oreganom-gnocchi-s-opecenymi-cherry-paradajkami/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk