Ragú z kuracích prsíčok v korení siedmich bylín a zeleninový bulgur

Počet porcií:
Ingrediencie
Kuřecí prsa 1500 kg
Chef Club Kurací tekutý fond 2 dl
Brokolice 500 g
Mrkev 500 g
Máslo 200 g
Vitana Kura 7 bylín 8 g
Vitana Bulgur 800 g
Sůl (dle chuti)
Postup
Kuracie prsia nakrájame na malé kúsky a ochutíme ich zmesou Kura siedmich bylín. Sprudka orestujeme, pridáme kuraciu šťavu pripravenú z kuracieho fondu a necháme mierne prevariť. Na oleji opečieme najemno nakrájanú mrkvu a brokolicu, pridáme uvarený bulgur, ochutíme soľou a vmiešame na zjemnenie maslo.

Tlač receptu

Tip šéfkuchára
Bulgur môžeme variť buď vo vode alebo v zeleninovom vývare Vitana.
Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/ragu-z-kuracich-prsicok-v-koreni-siedmich-bylin-a-zeleninovy-bulgur/

Použité produkty

Súvisiace recepty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk