Pečené kuracie stehná v sójovej omáčke, šalát z ryžových rezancov a bielej reďkovky

Ingrediencie
Kuracie stehná 2200 g
Soľ 10 g
Vitana Sójová omáčka 30 ml
Jarná cibuľka 100 g
Biela reďkovka 300 g
Repkový olej 50 ml
Vitana Ryžové rezance 800 g

Postup

Kuracie stehná naložíme do sójovej omáčky Vitana a necháme aspoň 3 hodiny marinovať v chlade. Následne ich naskladáme do pekáča a pečieme na 150 °C približne 20 minút. Ryžové rezance pripravíme podľa návodu. Stačí ich iba na krátku chvíľu namočiť do vody a scediť. Pridáme k nim nasekanú jarnú cibuľku a bielu reďkovku, ktorú predtým nakrájanú na rezančeky opečieme na kvapke oleja. Najprv servírujeme šalát z ryžových rezancov, navrch poukládáme opečené kuracie kúsky a na záver celý pokrm zľahka pokvapkáme sójovou omáčkou.

Tlač receptu

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/pecene-kuracie-stehna-v-sojovej-omacke-salat-z-ryzovych-rezancov-a-bielej-redkovky/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk