Kuracie Teriyaki s jasmínovou ryžou

Počet porcií:
Ingrediencie
Kuracie prsia 1800 g
Chef Club Teriyaki - tekutá omáčka a marináda 400 ml
Chef Club Sójová omáčka - fermentovaná 200 ml
Chef Club Jazmínová ryža 800 g
Kokosové mlieko 300 ml
Voda 1200 ml
Soľ 10 g
Sézam čierny 50 g
Sézam biely 50 g
Dione Brokolica ružičky mrazená 200 g
Agrimex Pór mrazený 150 g
Sézamový olej 60 ml
Postup
  1. Zmiešaním Teriyaki a sojovej omáčky si pripravíme marinádu, do ktorej vložíme kuracie prsia aspoň na dve hodiny, lepšie však na noc
  2. Mäso pečieme v konvektomate cca 15 minút, necháme odpočinúť a rozkrájame na plátky
  3. Marinádu zredukujeme na konzistenciu hustého sirupu a do nej vložíme pokrájené mäso
  4. Ryžu pripravíme v zmesi vody a kokosového mlieka v konvektomate, ideálne v ryžovare
  5. Brokolicu rozdelíme na malé ružičky, povaríme cca 4 minúty a vložíme do vody s ľadom
  6. Pre dekoráciu krátko restujeme na sézamovom oleji spolu s pórom

Tlač receptu

Tip šéfkuchára

Cena za porciu: 1,15 EUR.

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/kuracie-teriyaki-s-jasminovou-ryzou/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk