Hovädzie stehno | 800 g |
---|---|
Soľ | 20 g |
Repkový olej | 100 ml |
Strúhanka | 300 g |
Petržlénová vňať | 100 g |
Zemiaky | 2000 g |
Natur Červená šošovica | 100 g |
Čierna šošovica | 100 g |
Stonkový zeler | 30 g |
Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) | 50 ml |
Citrón | 50 g |
Hovädzie zadné nakrájame na tenšie plátky a zľahka naklepeme. Následne ich obalíme v strúhanke s jemne nasekanou petržlenovou vňaťou. Hovädzie plátky osmažíme na panvici v rozohriatom oleji. Oba druhy šošovice zmiešame a uvaríme v osolenej vode. V osolenej vode uvaríme tiež mini zemiaky a tie potom zmiešame so šošovicou. Do zmesi pridáme najemno pokrájaný stonkový zeler, citrónovú kôru, dochutíme soľou a naposledy zľahka premiešame. Nejprv servírujeme šalát z mini zemiakov a farebnej šošovice a naňho poukladáme na rezančeky nakrájaný hovädzí rezeň. Dozdobíme sekanou petržlenovou vňaťou.
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.