Gnocchi s kalerábom, čili a žeruchou (Husacie trhané mäso sous vide)

Počet porcií:
Ingrediencie
Kaleráb očistený 2000 g
Chef Club Smotana Crème Excellent 300 g
Cukor, alebo med 100 g
Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) 80 g
Maslo 40 g
Čili čerstvé
Soľ
Biele korenie
Vitana Gnocchi 1200 g
Žerucha
Husacie trhané mäso sous vide 700 g
Cibuľa 120 g
Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) 80 g
Chef Club Balzamikový ocot biely 30 ml
Postup

Gnocchi pripravte podľa návodu a trochu vody, v ktorých sa varili, si odložte na prípadné zvláčnenie halušiek po zamiešaní. Cibuľu nakrájajte na jemno a na oleji opražte do sklovita. Kaleráb nastrúhajte nahrubo (julienne), čili očistite, odstráňte žilky a nakrájajte na pásiky. Suroviny pridajte k cibuli, spoločne zamiešajte, prilejte smotanu a podľa potreby vodu. Krátko poduste, pridajte ocot, med, prevarte a na záver pridajte maslo a dochuťte soľou a bielym korením. Kaleráb musí byť chrumkavý, nie rozvarený. Zamiešajte s uvarenými gnocchi a posypte čerstvou žeruchou.

Tlač receptu

Tip šéfkuchára

Ďalšia forma servírovania je s husacím trhaným mäsom, ktoré môžete ohriať v pare a zamiešať s cibuľkovým základom.

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/gnocchi-s-kalerabom-cili-a-zeruchou-husacie-trhane-maso-sous-vide/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk