Bravčové stehno | 800 g |
---|---|
Slanina | 100 g |
Natur Hrach žltý lúpaný polený | 900 g |
Maslo | 100 g |
Cibuľa | 100 g |
Rukola | 40 g |
Chef Club Teľací tekutý fond | 400 ml |
Hrášok mrazený zelený | 100 g |
Chef Club Farmársky steak | 5 g |
Soľ | 20 g |
Bravčové stehno ochutíme soľou a korením farmársky steak. Pripravené mäso zavákuujeme do sáčku a umiestnime do vodného kúpela, kde ho necháme suvidovať približne 4 hodiny pri 70 °C. Akonáhle bude mäso pripravené, vyberieme ho z obalu a môžeme ihneď podávať. Medzitým si pripravíme žltý hrach, ktorý uvaríme vo vode do zmäknutia. Vidličkou ho následne rozmačkáme do kašovitej konzistencie a ochutíme soľou. Cibuľku opečieme na masle, pridáme slaninu a zelený hrášok. Zmes zalejeme telacou šťavou, ktorú si zhotovíme podľa návodu. Počkáme, až sa tekutina zvarí na požadovanú konzistenciu. Pripravené mäso krájame na plátky, ktoré umiestnime na hrachovú kašu a nakoniec dozdobíme omáčkou a opečeným zeleným hráškom. Doplníme nasekanou rukolou.
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.