Kuracie stehná horné | 1800 g |
---|---|
Chef Club BBQ omáčka | 150 g |
Soľ | 20 g |
Vitana Korenie čierne mleté | 2 g |
Kukuričné rezy | 800 g |
Maslo | 100 g |
Vitana Zemiaková kaša s mliekom | 300 g |
Maslo | 30 g |
Voda 85 stupňová | 1700 ml |
Soľ | 5 g |
Kuracie horné stehná umyjeme, osušíme, nasolíme, okoreníme a naskladáme do gastronádoby. Na stehná do GN vlejeme BBQ omáčku, vmasírujeme ju do kuraťa a necháme odpočinúť v ladničke. Najprv pečieme kura na program s parou pri 160 °C cca 45 minút, následne zmeníme program na pečenie, zvýšime teplotu na 180 °C a pečieme ďalších cca 10 minút, dokým nie je kura chrumkavé.
Rezy kukuričného klasu pripravíme v predohriatom konvektomate na pečenie s parou pri 160 °C cca 15 minút. Po regenerácii kukuricu ihneď posolíme a prelejeme rozpusteným maslom. Servírujeme so zemiakovou kašou, ktorú pripravíme podľa návodu.
Kuracie stehná môžeme zameniť za kuracie krídelká.
BBQ marináda je vhodná k marinovaniu, ale tiež ako dochucovadlo k hotovému pokrmu.
Kukuričné klasy môžeme zameniť za sypanú kukuricu.
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.