Údené kuracie stehno, špenát s modrým syrom, gnocchi

Kategorie: Hydina, Jedlá z mäsa
Počet porcí:
Ingredience
Kuracie údené stehná 10 ks
Dione Špenát listový mrazený 1800 g
Agrimex Cibuľa kocka - mrazená 100 g
Vitana Hydinová šťava 50 g
Vitana Gnocchi 2 kg
Chef Club Smotana Crème Excellent 500 ml
Modrý syr 100 g
Maslo 20 kg
Postup
  1. Údené stehná ohrejeme na regeneráciu v konvektomate
  2. Gnocchi uvaríme podľa návodu, prepláchneme vodou a zľahka premastíme, aby sa nezlepili
  3. Hydinovú šťavu pripravíme podľa návodu
  4. Na masle speníme cibuľku, zalejeme smotanou, pridáme nastrúhaný modrý syr, prevaríme, pridáme vymačkaný špenát, dochutíme a varíme do krémovej konzistencie
  5. Na tanier dáme špenát, šťavu, gnocchi a navrch položíme údené stehno

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Gnocchi môžeme pred podávaním opiecť na panvici dozlatista. Listový špenát možno nahradiť sekaným špenátom alebo špenátovým pretlakom.

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/udene-kuracie-stehno-spenat-s-modrym-syrom-gnocchi/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk