Treska v chrumkavom cestíčku s hráškovým pyré, opečený mladý hrášok

Počet porcí:
Ingredience
Mladý čerstvý hrášok 150 g
Maslo 200 g
Cibuľa 100 g
Olej na vyprážanie 2 l
Soľ
Vitana Treska v chrumkavom cestíčku 150 g
Postup

Tresku v chrumkavom cestíčku dopečte v konvektomate alebo trúbe, prípadne vo fritéze. Hrášok opečieme na cibuľke a rozmixujeme ho do pyré, ale opatrne tak, aby v pyré zostali kúsky hrášku. Ochuťte pyré iba soľou a maslom, aby bolo jemné a zachovalo si lahodnú chuť zeleného hrášku. Niekoľko zrniek hrášku opečte na oleji alebo masle a dozdobte nimi hotový pokrm na tanieri.

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Hráškové pyré je možné zameniť napr. za bulgur (Vitana) so zeleninou. Vyzkúšajte k hráškovému pyré aj naše ďalšie mrazené ryby Vitana, napríklad tresku Cordon Bleu

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/treska-v-chrumkavom-cesticku-s-hraskovym-pyre-opeceny-mlady-hrasok/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk