Natur Fazuľa biela | 100 g |
---|---|
Minestrone - mrazená zmes | 500 g |
Chef Club Krájané paradajky v rajčinovej šťave | 400 g |
Bazalka | 5 g |
Stopkový zeler | 50 g |
Cibuľa | 100 g |
Cesnak | 10 g |
Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) | 100 ml |
Vitana Zeleninový vývar | 30 ml |
Vitana Bobkový list | 3 ks |
Soľ | |
Vitana Korenie čierne mleté | |
Petržlenová vňať |
Biele fazule si namočíme vo vode deň vopred. Zeleninovú zmes Minestrone vysypeme do 1/1 GN a dáme do konvektomatu opiecť na 3-5 minút na 180 °C. Po vybraní premiešame a necháme vychladnúť. Stopkový zeler nakrájame na plátky. Namočené fazule uvaríme do mäkka. Na panvici orestujeme do zlatista cibuľu a na plátky nakrájaný cesnak, zalejeme krájanými paradajkami a krátko prevaríme. Pridáme bobkový list. Zalejeme pripraveným zeleninovým vývarom a opäť krátko prevaríme. Pridáme vychladnutú Minestrone zeleninovú zmes a nakrájaný stopkový zeler a zavaríme na skus. Na záver pridáme uvarené biele fazule, bazalku a opät krátko prevaríme. Podľa potreby dochutíme soľou a korením (môžeme prisladiť cukrom). Servírujeme posypané petržlenovou vňaťou (alebo bazalkou).
Do polievky môžeme pridať ako vložku rôzne druhy cestovín, napríklad široké rezance. Na ozdobenie a zároveň dochutenie môžeme pri samotnom servírovaní polievku posypať strúhaným syrom parmezánového typu. Pri servírovaní tiež môžeme polievku pokvapkať olivovým olejom.
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.