Šalát z ryžových rezancov s bravčovou panenkou a špenátom

Počet porcí:
Ingredience
Vitana Ryžové rezance 200 g
Vitana Mrkva na rezančeky 125 g
Dione Brokolica ružičky mrazená 125 g
Agrimex Česnek drcený mražený 10 g
Bravčová panenka 250 g
Chef Club Sójová omáčka - fermentovaná 30 ml
Chef Club Teriyaki - tekutá omáčka a marináda 30 ml
Dione Špenát rezaný porcie mrazený 250 g
Šalátový mix - listy 250 g
Soľ 3 g
Vitana Korenie čierne mleté 3 g
Sézam biely 30 g
Rybia omáčka 80 ml
Limeta 3 ks
Cukor trstinový 40 g
Postup
  1. Špenát si vyberieme z mrazničky a necháme ho povoliť. Ryžové rezance si uvaríme podľa návodu na obale
  2. Rezančeky mrkvy spolu s brokolicou orestujeme na panvici na lyžičke masla. Zeleninu si preložíme do misky a necháme vychladnúť
  3. Na lyžičku prepusteného masla si dáme povolený špenát a restujeme ho tak dlho, pokiaľ z neho nedostaneme prebytočnú vodu. Nakoniec ho osolíme a okoreníme podľa chuti
  4. Bravčovú panenku si očistíme a nakrájame na rezance alebo kocky. Naložíme ju do sójovej omáčky a okoreníme kajanským korením. Na panvici si rozohrejeme prepustené maslo a mäso na ňom sprudka opečieme
  5. Vychladený špenát premiešame s mixom šalátov
  6. V mištičke si zmiešame všetky suroviny na zálievku
  7. Do misky dáme uvarené ryžové rezance, na ne dáme šalát so špenátom a zalejeme rovnomerne zálievkou. Pridáme mrkvu s brokolicou, bravčovou panenkou a všetko posypeme bielym sezamom

Tisk receptu

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/salat-z-ryzovych-rezancov-s-bravcovou-panenkou-a-spenatom/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk