Open sandwich s hovädzími rebrami, BBQ majonézou, cibuľovým chutney a čakankovým šalátom

Počet porcí:
Ingredience
Chlieb kváskový 10 ks
Hovädzie predné 1500 g
Cibuľa 150 g
Reďkovky 6 ks
Chef Club Pulled pork omáčka 2l 80 g
Cukor 100 g
Červené víno 300 ml
Čakanka 100 g
DOMA Majonézová omáčka 50% DOMA PL 100 g
Francúzska horčica 70 g
Chef Club Balzamikový ocot biely 50 ml
Chef Club Extra panenský olivový olej BIO 70 ml
Bylinky na ozdobenie
Soľ
Vitana Korenie čierne mleté
Postup

Mäso osolíme, potrieme marinádou Pulled pork a pečieme zakryté 3 hodiny na 160 stupňov. Po dopečení mäso natrháme na väčšie kusy pomocou vidličiek a riadne s výpekom a marinádou premiešame. Cibuľu nakrájame na tenké plátky, vložíme do hrnca a restujeme 10 minút. Potom pridáme cukor a necháme skaramelizovať a pridáme červené víno. Dusíme, pokiaľ sa tekutina neodvarí a nakoniec dosolíme. Čakanku, cibuľu a reďkovky nakrájame na tenké rezančeky, dochutíme vinným octom, cukrom, soľou a hrubozrnnou horčicou. Majonézu zmiešame s Pulled pork BBQ omáčkou. Chlieb opečieme na sucho do chrumkava. Naňho  naskladáme jednotlivé vrstvy a nakoniec posypeme pažítkou.

Tisk receptu

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/open-sandwich-s-hovadzimi-rebrami-bbq-majonezou-cibulovym-chutney-a-cakankovym-salatom/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk