Hovädzí flank steak s grilovaným steakom z karfiolu, restovanou cibuľkou a nakladými reďkovkami

Počet porcí:
Postup

Mäso osolíme, okoreníme (Korenie štvorfarebné), opečieme z každej strany a vložíme do vyhriatej rúry na 180 stupňov na 6 minút. Mäso následne necháme odpočívať na teplom mieste ďalších 6 minút. Karfiol očistíme a nakrájame na rovnako veľké "steaky", osolíme, potrieme olejom a pečieme na nízkej teplote cca 130 stupňov. Pred výdajom opečieme zprudka z každej strany. Redkvičky nakrájame na štvrtiny, minútu povaríme vo vínnom octe a necháme vychladnúť. Demi glace varíme podľa návodu, pridáme čierne mleté korenie a zjemníme maslom. Na tanier položíme steak z karfiolu, hovädzí steak a prelejeme demi glace omáčkou. Nakoniec pridáme redkvičky a dozdobíme bylinkami a restovanou cibuľkou.

Tisk receptu

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/hovadzi-flank-steak-s-grilovanym-steakom-z-karfiolu-restovanou-cibulkou-a-nakladymi-redkovkami/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk