Údené kuracie stehno | 2000 g |
---|---|
Hladká múka | 1500 g |
Zemiaky | 300 g |
Maslo | 100 g |
Čerstvá hlávková kapusta | 500 g |
Petržlenová vňať | 30 g |
Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) | 2 dl |
Vitana Bulgur | |
Ocot | |
Cukor kryštál | 20 g |
Soľ (podľa chuti) |
Z múky, nastrúhaných zemiakov a vajec vytvoríme hladké cestíčko, ktoré zľahka osolíme. Halušky pripravíme štandardným spôsobom - cez sitko alebo pomocou vidličky cesto nahádžeme do vriacej vody a povaríme podľa potreby. Hotové halušky opečieme na masle. Údené kuracie stehno oberieme na menšie kúsky a zľahka opečieme na oleji. Kapustový šalát pripravíme z kapusty nakrájanej na tenké rezančeky, osolíme, posypeme cukrom a pokvapkáme octom. Ponecháme približne 1 hodinu marinovať, ochutnáme a môžeme ešte doladiť výslednú chuť. Na tanier dáme halušky, na ne navrstvíme šalátik a cez neho položíme opečené mäso. Pokrm môžeme nakoniec ozdobiť petržlenovou vňaťou.
Vitana
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.