Cestovinový šalát s mladým špenátom, opečenými kuracími rezančekmi a s čiernym sézamom

Ingredience
Vitana Penne 800 g
Soľ 10 g
Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) 50 ml
Kuracie prsia 800 g
Listový špenát 100 g
Sézamový olej 50 ml
Čierny sézam 5 g

Postup

Vodu privedieme k varu, osolíme a vsypeme cestoviny. Akonáhle budú al dente, scedíme. Medzitým si kuracie prsia nakrájame na rezančeky, osolíme a opečieme ich na sézamovom oleji. Potom ich pridáme k vareným cestovinám a hneď jemne vmiešame čerstvý očistený špenát. Záverom dochutíme olivovým olejom a môžeme servírovať. Šalát nakoniec posypeme čiernym sézamom.

Tisk receptu

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/cestovinovy-salat-s-mladym-spenatom-opecenymi-kuracimi-rezancekmi-a-s-ciernym-sezamom/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk