Cestovinová ryža s hráškom a karotkou, chedarová omáčka

Ingredience
Vitana Cestovinová ryža 1500 g
Mrkva 400 g
Hrášok (mrazený) 300 g
Syr chedar 400 g
Chef Club Smotana Crème Excellent 4 dl
Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) 2 dl
Vitana Petržlenová vňať 20 g
Rukola 30 g
Špenát listový 20 g
Soľ (podľa chuti)
Postup

Cestovinovú ryžu uvaríme domäkka v osolenej vode. Na oleji orestujeme karotku a hrášok. Môžeme použiť čerstvú, ale aj mrazenú zeleninu.  Pridáme ryžu a všetko spoločne zarestujeme. Nakoniec pridáme nasekanú petržlenovú vňať. Rukolu a špenát rozmixujeme v oleji a dochutíme soľou. Pokrm môžeme vylepšiť rukolovým olejom. Chedar rozvaríme v smotane, rozmixujeme, aby omáčka bola hladká a necháme cca 10 minút prevariť. Pred výdajom vložíme do omáčky kúsky chedaru a pokrm dozdobíme rukolovým olejom.

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Použite hrášok zo sterilizovaného sortimentu Vitana.

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/cestovinova-ryza-s-hraskom-a-karotkou-chedarova-omacka/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk