Bravčová krkovička v pivnej marináde s omáčkou z čierneho piva a farmárskym zemiakom

Počet porcí:
Ingredience
Bravčová krkovička 2000 g
Chef Club Pivná marináda 120 g
Masť 30 g
Agrimex Cibuľa kocka - mrazená 100 g
Agrimex Cesnak celý mrazený 20 g
Silné čierne pivo 300 ml
Chilli paprička 1 ks
Chef Club Demi glace 150 g
Chef Club Koncentrovaný paradajkový pretlak 30 g
Zemiaky v šupke 2000 g
Slanina 100 g
Cibuľe červená 400 g
Agrimex Cesnak celý mrazený 20 g
Vitana Tymian 15 g
Masť 180 g
Postup
  1. Mäso vložíme spolu s marinádou do vákuovacieho sáčku, zavákuujeme a pripravujeme cez noc pri 54°C, dokončujeme ho na grile nebo grilovacej panvici.
  2. Na masti orestujeme cibuľu do zlata, pridáme cesnak a chili papričku, krátko zarestujeme, pridáme paradajkový koncentrát a znovu krátko zarestujeme.
  3. Zalejeme čiernym pivom a vodou na výsledný objem cca 1 liter, privedieme k varu a prevaríme na miernom ohni cca 5 minut. Dochutíme cukrom alebo medom.
  4. Zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť a pokrájame na požadovanú veľkosť. Opečieme na masti spolu s cibuľou, cesnakom a bylinkami.

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Cena za porciu: 1,27 EUR. Tento pokrm najlepšie vynikne s riadom značky bonbistro.

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/bravcova-krkovicka-v-pivnej-marinade-s-omackou-z-cierneho-piva-a-farmarskym-zemiakom/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk