Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) | 100 ml |
---|---|
Cibuľa | 100 g |
Cesnak | 25 g |
Vitana Hydinový vývar | 500 ml |
Dione Mrkva "Duo" mrazená | 250 g |
Dione Paprika troch farieb mrazená | 250 g |
Hamé Ananas kúsky | 200 g |
OTMA Jemný kečup | 400 g |
Vitana Zemiakový škrob | 10 g |
Zázvor | 50 g |
Vitana Ryža parboiled Bask | 2000 g |
Vitana Pažítka | 2 g |
Kuracie mäso | 1000 g |
Vajcia | 2 ks |
Kešu orechy | 100 g |
Jarná cibuľka | 50 g |
Trstinový cukor | 50 g |
Soľ | |
Vitana Korenie čierne mleté |
Kuracie mäso umyjeme, nakrájame na rezance a zmiešame so zemiakovým škrobom a potom zmiešame aj s vajcom. Naložené mäso opečieme na oleji do zlatista, preložíme do dierovanej GN a necháme odkvapkať.
Mrkvu Duo a Papriku troch farieb rozpečieme v konvektomate (cca 3—5 minút pri 180 °C) a necháme oddýchnuť. Kešu orechy vysypeme do GN a v konvektomate opečieme do zlatista.
Na oleji orestujeme cibuľu, nasekaný cesnak a zázvor do zlatista a potom zalejeme pripraveným hydinovým vývarom. Do základu pridáme kečup, ananás, sójovú omáčku, zavaríme a rozmixujeme do hladka. Podľa potreby zahustíme zemiakovým škrobom a dochutíme cukrom. Do hotovej omáčky pridáme urestované mäso, mrkvu duo, papriku mix, opečené kešu oriešky a krátko zavaríme.
Parboiled ryžu pripravíme podľa návodu a pred výdajom do ryže vmiešame sušenú krájanú pažítku. Jarnú cibuľku nakrájame na dlhšie prúžky. Na tanier servírujeme kopček ryže, ozdobíme jarnou cibuľkou a pridáme hotovú wok zmes.
Pre vylepšenie chuti a farby mäsa doporučujeme rezančeky kuracieho mäsa naložiť do karí korenia.
Vitana
Dione
Vitana
Vitana
Vitana
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.