Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) | 75 ml |
---|---|
Cibuľa | 150 g |
Cesnak | 25 g |
Dione Špenát listový mrazený | 150 g |
Vitana Karí | 20 g |
Vitana Zeleninový vývar | 1000 ml |
Chef Club Krájané paradajky v rajčinovej šťave | 500 g |
Natur Cícer | 500 g |
Hrach zelený | 500 g |
Natur Červená šošovica | 300 g |
Kokosové mlieko | 400 ml |
Zázvor | 25 g |
Zemiaky | 750 g |
Vitana Rasca celá | 10 g |
Baby špenát | 60 g |
Soľ | |
Vitana Korenie čierne mleté |
Všetky strukoviny musíme pripraviť oddelene, pretože každá z nich má rôznu dobu prípravy. Cícer pripravíme podľa návodu do mäkka, vedľa pripravíme zelený hrach podľa návodu do mäkka a rovnako tak aj červenú šošovicu. Zázvor olúpeme a nakrájame na kocky (alebo nasekáme/nastrúhame). Ošúpeme zemiaky a nakrájame na menšie kúsky. Špenát necháme povoliť a v ruke vyžmýkame od prebytočnej vody. Potom pripravíme zeleninový vývar podľa návodu.
Rozohrejeme olej, pridáme nakrájanú cibuľu, zázvor, nasekaný cesnak a speníme. Zasypeme korením na strukoviny, karí korením, rascou a zarestujeme. Potom zalejeme krájanými paradajkami Chef Club, zavaríme a zalejeme pripraveným vývarom. Vložíme nakrájané zemiaky a pomaly varíme do zmäknutia.
Pridáme všetky uvarené už mäkké strukoviny, zalejeme kokosovým mliekom a zavaríme. Osolíme a okoreníme podľa chuti. Na záver tesne pred výdajom vmiešame vyžmýkané listy špenátu, aby špenát zostal čo najdlhšie zelený. Pokrm dozdobíme lístkami čerstvého baby špenátu.
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.