Znojmia Šalát pre školy | 600 g |
---|---|
Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) | 50 ml |
Vitana Sójová omáčka | 60 ml |
Chef Club Sweet Chilli omáčka | 50 ml |
Chef Club Teriyaki - tekutá omáčka a marináda | 70 ml |
Vitana Karí | 10 g |
DOMA Majonézová omáčka 50% DOMA PL | 400 g |
Bageta | 10 ks |
Bravčové pliecko | 1000 g |
Uhorka šalátová | 300 g |
Hlávkový šalát | 100 g |
Soľ | |
Vitana Korenie čierne mleté |
Sweet chilli omácku, sójovú omácku, teriyaki omácku a olej zmiešame v marinádu. Bravčové pliecko nakrájame na menšie kúsky cca 7 x 7 cm, zmiešame s pripravenou marinádou a necháme marinovať, najlepšie cez noc. Namarinované pliecko pečieme pod pokrievkou (alobalom) pri nízkej teplote do veľmi mäkka, cca 3 hodiny pri 130 °C. Necháme vychladnúť na izbovú teplotu, natrháme na vlákna a zmiešame s výpekom.
Francúzsku bagetu upečieme podľa návodu do chrumkava a necháme vychladnúť. Po vychladnutí bagetu pozdĺžne nakrojíme a vytrháme striedku.
Zo šalátu pre školy vycedíme nálev, umyjeme uhorku a nakrájame na kolieska. Hlávkový šalát premyjeme a natrháme na jednotlivé listy. Do majonézy vmiešame karí korenie a pár kvapiek sójovej a teriyaki omáčky.
Bagetu zvnútra potrieme karí omáčkou, potom vložíme listy hlávkového šalátu, pridáme šalát pre školy, kolieska uhorky a trhané mäso. Pred podávaním rozpečieme v rúre alebo konvektomate.
Striedku z bagety môžeme usušiť na strúhanku.
Vrch bagety môžete posypať restovanou cibuľkou.
Vitana
Chef Club
Chef Club
Vitana
Vitana
Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava
+421 903 284 476
food.service@orkla.sk
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu.