ÁZIA - BANH MI chrumkavá bageta plnená trhaným bravčovým mäsom

Počet porcí:
Postup

Sweet chilli omácku, sójovú omácku, teriyaki omácku a olej zmiešame v marinádu. Bravčové pliecko nakrájame na menšie kúsky cca 7 x 7 cm, zmiešame s pripravenou marinádou a necháme marinovať, najlepšie cez noc. Namarinované pliecko pečieme pod pokrievkou (alobalom) pri nízkej teplote do veľmi mäkka, cca 3 hodiny pri 130 °C. Necháme vychladnúť na izbovú teplotu, natrháme na vlákna a zmiešame s výpekom.
Francúzsku bagetu upečieme podľa návodu do chrumkava a necháme vychladnúť. Po vychladnutí bagetu pozdĺžne nakrojíme a vytrháme striedku.
Zo šalátu pre školy vycedíme nálev, umyjeme uhorku a nakrájame na kolieska. Hlávkový šalát premyjeme a natrháme na jednotlivé listy. Do majonézy vmiešame karí korenie a pár kvapiek sójovej a teriyaki omáčky.
Bagetu zvnútra potrieme karí omáčkou, potom vložíme listy hlávkového šalátu, pridáme šalát pre školy, kolieska uhorky a trhané mäso. Pred podávaním rozpečieme v rúre alebo konvektomate.

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Striedku z bagety môžeme usušiť na strúhanku.

Vrch bagety môžete posypať restovanou cibuľkou.

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/azia-banh-mi-chrumkava-bageta-plnena-trhanym-bravcovym-masom/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk