ÁZIA - BAKSO silný hovädzí vývar s mäsovou ryžou

Kategorie: Polievky
Počet porcí:
Postup

Hovädzí vývar pripravíme podľa návodu. Olúpeme zázvor, nakrájame na drobné kocky alebo zázvor nastrúhame a vložíme do vývaru. Potom urestujeme cibuľu a mrkvu pokrájanú na rezančeky na oleji a pridáme tiež do vývaru. Polievku ochutíme sójovou omáčkou. Čínske rezance pripravíme podľa návodu. Pripravíme mäsovú ryžu podľa návodu a vložíme do vývaru tesne pred servírovaním.
Umyjeme hlávku čínskej kapusty a nakrájame ju na kratšie a menšie rezance. Nakrájanú kapustu vložíme do vývaru až pred samotným výdajom. Kapusta bude chrumkavá a zachová si farbu. V prípade potreby dochutíme soľou a korením.

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Na dochutenie môžeme pri servírovaní použiť restovanú cibuľku.

Miesto čínskych rezancov môžeme použiť klasické niťovky.

Sdílej
https://www.orklafs.sk/cs/azia-bakso-silny-hovadzi-vyvar-s-masovou-ryzou/

Použité produkty

Súvisiace recepty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk