Bravčové rebrá marinované v čiernom pive, teplý kapustový šalát s feniklom a domáce hranolky

Kategória: Chef Club, Jedlá z mäsa
Počet porcií:
Ingrediencie
Bravčové rebrá 3500 g
Zemiaky varný typ C 2500 g
Čierne pivo
Chef Club Pulled pork omáčka 2l 100 g
Chef Club Smoky grill korenie 50 g
Biela hlávková kapusta 1000 g
Fenikel 500 g
Chef Club Olivový olej z výliskov (Pomace/Sansa) 2 l
Chef Club Balzamikový ocot biely 15 g
Rozmarín
Soľ
Vitana Korenie čierne mleté
Cukor
Postup

Rebrá namarinujeme v marináde z čierneho piva, rozmarínu, Pulled pork omáčky a Smoking Grill korenia. Následne pečieme na 150 stupňov zakryté po dobu 1,5 hodiny. Po uplynutej dobe pečenia odkryjeme a necháme dopiecť na 180 stupňov 15 minut. Zemiaky nakrájame na rovnako široké hranolky, ktoré vložíme do ľadovej vody, kde ich necháme 10 minút. Potom ich dáme variť do osolené vody na 3 minúty. Po dovarení osušíme a vložíme do oleja rozpáleného na 100 stupňov po dobu 3 minút. Necháme vychladnúť a medzitým olej rozpálíme na 180 stupňov a hranolky smažíme cca 2 minúty do zlatista. Kapustu a fenikel nakrájame na tenké rezančeky, sprudka orestujeme a pridáme olivový olej, soľ, korenie, vínny ocot a cukor.

Tlač receptu

Zdieľaj
https://www.orklafs.sk/bravcove-rebra-marinovane-v-ciernom-pive-teply-kapustovy-salat-s-feniklom-a-domace-hranolky/

Použité produkty

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Plátennícka 2
821 09 Bratislava

+421 903 284 476
food.service@orkla.sk